IMG-20150503-WA0003

Aan het werk

Wie ben ik?
Mijn naam is Jurgen Wester. Geboren in 1994. Freelance licht- en evenemententechnicus met een grote passie voor het vak.

Ooit in 2005 begonnen met een drive-in show. Na menig aantal discofeestjes werd de liefde voor licht- en geluid al snel groter. Zo heb ik besloten om een opleiding podium- en evenemententechniek te volgen op het Deltion College te Zwolle. Tijdens deze opleiding werd m’n intresse in het vak belichting groter. Ik ben dan ook uitgestroomd op mbo niveau 4 met als specialisatie lichttechniek.

Aan het drive-in show tijdperk heb ik een leuk assortiment aan apparatuur overgehouden welke gehuurd kan worden. Met enige regelmaat verzorg ik volledige technische producties voor verschillende opdrachtgevers.

Naast licht ben ik zeer geïnteresseerd in video & visuals. Hier ben ik dan ook regelmatig mee aan het experimenteren. Ik hou mezelf dan ook graag op de hoogte van alle technologische ontwikkelingen op dit gebied.

Freelance
Ik ben vrij allround inzetbaar, dus niet alleen als lichttechnicus. De opbouw van: geluid, podia, video, site productie en tijdelijke netwerk voorzieningen zijn mij ook niet vreemd. Op mijn project pagina zijn recente projecten te vinden waar ik aan meegewerkt heb.

Voor mijn beschikbaarheid ben ik bereikbaar via: info@jurgenwester.nl

Cursussen en opleidingen
- mbo niveau 3  podium- & evenemententechniek
- mbo niveau 4 lichttechnicus
- IPAF hoogwerker 3a & 3b
- VCA Vol
- BHV

Ervaring
- GrandMA
- Avolites
- Resolume
- Cuelux
- Autocad
- Solidworks

Contact
Jurgen Wester // Shows & Equipment
Weidehof 10
8256AV Biddinghuizen

Tel: 06-34277629
Mail: jurgen@jurgenwester.nl

KVK: 57790167
IBAN: NL95INGB0001588334